local_food
Aretoaren edukiera 30-40 pertsona

TOKIAN TOKIKOAREN BALIOA

Tokian tokiko produktua modan dago, eta uste baino argudio gehiago daude hori balioan jartzeko. Baina…  ezagutzen al dituzu? Zuretzat, zer da tokian tokiko produktua? Produktu mota hori kontsumitzeak zer eragin dauka ingurunean, gizartean, etab.? Ezagutzen al dituzu sasoi honetako elikagaiak? 

Ezagutu tokian tokiko produktuaren balioaren berri ematen duen oinarri zientifikoa, elikadura osasungarri eta iraunkorrago baten alde. Parte hartu gaian adituak direnekin egindako elkarrizketa batean, eta eraiki dezagun elkarrekin tokian tokikoa sustatuko duen konfiantzazko sistema bat.

NOREN ESKUTIK:

Neiker, Hazi, AZTI, Elika eta Eroski

ORDUTEGIA:

Urriak 4. 16:30-18:30.

NOTI ZUZENDUA:

Publiko orokorra (Helduak)

HIZKUNTZA:

Euskara eta Erdara